Start to play

Start to play games Blendid

Telkens nieuwe spelen
in huis

Je wil als bedrijf of kmo, vergaderlocatie, B&B of hotel je gasten een aantal extra activiteiten aanbieden, maar je bent niet zeker welk spel zich hier precies toe leent? Dan is Start to play dé oplossing voor jou: een bijzondere verhuurformule van Blend ID, waarbij we elke maand bij jou langskomen om enkele spelen te plaatsen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Flexibel
én betaalbaar

De spelen die we jou bezorgen blijven gedurende een maand bij jou. Zo staan ze garant voor uren spelplezier en dus tevreden klanten, medewerkers of gasten. Het grote voordeel hiervan is dat je, met een rotatie van nieuwe spelen in huis, moeiteloos de interesse van terugkerende customers vasthoudt. En dat voor een betaalbare prijs!

Verschillende events teambuilding

Formule op maat
van je onderneming

Opdat we iedereen kunnen verblijden met toffe spelen voor zijn nabije omgeving, zijn er verschillende formules bij ons mogelijk. Je krijgt bijvoorbeeld zowel de keuze in het aantal maandelijkse spelen dat je ontvangt als in de duurtijd van je formule. Zo voorzien we je van een abonnement op maat, waarmee je ongetwijfeld efficiënt je business boost!

Contacteer ons vrijblijvend

Wil je in detail de mogelijkheden van onze spelformules leren kennen? Bekijk hier dan zeker onze brochure. Graag persoonlijk met ons sparren over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op, dan geven we je vrijblijvend meer info.

Teambuilding event Blend ID

Een idee? Een vraag?

Wij denken creatief mee!