Over ons

Ondersteuning
van een hecht team

Bij Blend ID kun je dag en nacht rekenen op de warme ondersteuning van een hecht team, dat reeds sinds 2009 particulieren en professionelen helpt met eventorganisatie op maat. Elke dag streven wij ernaar een duurzaam partnerschap op te bouwen, met jou als klant maar ook met leveranciers en partnerbedrijven.

Hecht team event organisatie

“Alle aspecten die jij in gedachten hebt, blenden wij tot één samenhangend event vol persoonlijkheid. Daar is ook onze naam van afkomstig: Blend ID!”

Veilig event teambuilding

Veiligheid- en
voorzorgsmaatregelen

Om de beste kwaliteit te waarborgen, behaalden we in 2019 het diploma ‘Level 5 Crowd Science and Risk Analysis’. Dit betekent dat we voor onze eventlocaties een uitgebreide risicoanalyse kunnen opmaken, gebaseerd op de invulling van het event, het doelpubliek … We leggen pijnpunten bloot en verbeteren procedures waar nodig, zodat iedereen weet wie waarvoor instaat in welke (nood)situatie.

Daar stopt onze toewijding niet, want in 2020 behaalden we ook het diploma ‘COVID-proof Organiseren voor de Eventsector’. Je kunt er dus op vertrouwen dat we, als dit het geval is, de geldende hygiëne- en beschermingsmaatregelen bij je event in acht nemen, maar ook crowd management, optimale ventilatie en social distancing toepassen indien nodig.

 • Vlaams Energiebedrijf
 • B2 Supermarkt

  Professionele
  organisator

  Zo bieden we, op het vlak van veiligheid en in de brede zin van het woord, een sterke ondersteuning aan onze klanten en partners. Heb jij nood aan een professionele organisator voor je event, teambuilding of teamevent? Wij geven graag onze persoonlijke touch aan jouw unieke gelegenheid!

  Een idee? Een vraag?

  Wij denken creatief mee!